Momenten

Doop fotografie

Doop fotograferen

Een doopdienst of doopsel is een feestelijke, waardevolle gebeurtenis in het leven van uw kind. Foto’s vormen niet alleen een prachtige herinnering aan dit moment voor ouders en grootouders, maar zijn ook betekenisvol voor het opgroeiende kind.

Doop fotograaf met respect voor de doopplechtigheid

Omdat ik geen flitslicht gebruik, breng ik de doopdienst in de kerk op een natuurlijke en sfeervolle manier in beeld zonder de dienst te verstoren. Zo kunt u dit bijzondere moment ongehinderd en bewust meemaken en heeft u toch mooie foto’s om later nog eens te bekijken. 

Bent u op zoek naar een doopfotograaf om de doop van uw kind op een authentieke manier in beeld te brengen? Neem dan contact op.

Handgemaakt fotoalbum

Digitale opslag van foto’s is vluchtig, de techniek verandert steeds. Om van deze bijzondere gebeurtenis een blijvende herinnering te maken, lever ik bij de reportage in samenwerking met het Italiaanse bedrijf Graphistudio een prachtig, handgemaakt album. 

Dopen in verschillende kerken

De een laat zijn kindje dopen uit religieuze overwegingen, de ander vanuit de familietraditie, weer een ander omdat hij het gevoel heeft zijn kind hiermee iets moois mee te geven. De gebruiken tijdens de doopviering verschillen enigszins per kerk. Het kind wordt in ieder geval gedoopt met water. Soms wordt het ook gezalfd. In veel kerken krijgt het kind een doopkaars, die wordt aangestoken aan de paaskaars. Tenslotte krijgt het kind soms een doopkleed omgewikkeld en krijgt het een of meer doopnamen. Als doopfotograaf verdiep ik mij in de gebruiken, zodat ik geen enkel onvergetelijk moment mis. 

Feest en cadeaus na de doop

Een doop is een feestelijk gebeuren. Veel kinderen krijgen cadeautjes. Wilt u dat ik het feest na de plechtigheid ook in beelden vastleg, dan kan dat natuurlijk.

Contact

Bent u op zoek naar een doop fotograaf om de doop van uw kind op een authentieke manier in beeld te brengen? Neem dan contact op.