Baby fotoshoot

Een newborn shoot is een blijvende herinnering aan een bijzondere periode.

Wat groeit je kindje in de eerste weken en maanden snel! Voor je het weet, kruipt hij al rond en zegt het zijn eerste woordjes. Zo klein, puur en kwetsbaar is je kindje alleen helemaal in het begin. Hét moment voor een newbornshoot, waarmee je de herinneringen aan een bijzondere periode vastlegt in een prachtige fotoserie.

Newborn fotografie

Je kindje is op haar mooist precies zoals ze is. In de omgeving die ze kent, met het licht, de geuren en de geluiden waarmee ze al vertrouwd raakt. Daarom voer ik de newbornshoot gewoon bij je thuis uit en niet in een studio. Mijn foto’s zijn puur en naturel en worden gemaakt zonder flitslicht. Ze laten je baby zien zoals hij is, en vormen prachtige documenten van de sfeer en emoties in die bijzondere eerste periode. 

Wanneer een babyshoot boeken

Een babyshoot duurt ongeveer een uur en vindt meestal plaats binnen tien dagen na de geboorte. Bij het maken van een afspraak houd ik rekening met het slaapritme en de voedingstijden van je baby. Het is fijn als je kindje heeft geslapen en een vol buikje heeft. Ook een slapend kindje levert trouwens prachtige beelden op. Heeft je baby net krampjes en huilt het aan een stuk door? Dan maken we gewoon een nieuwe afspraak.

Voorbereiding van een newborn shoot

Een babyshoot kan niet te lang duren. Met deze tips kun je zelf bijdragen aan een vlot en soepel verloop:

  • Zorg dat iedereen aanwezig is die je graag met je baby op de foto wilt laten zetten (broers, zussen, ouders, opa, oma, peetoom of -tante enz.)
  • Kies voor de foto’s een mooie lichte plek in huis uit en zorg dat het daar lekker warm is
  • Probeer je kindje van tevoren te laten slapen en drinken
  • Zorg dat je baby de gewenste kleding al aan heeft en eventuele accessoires klaarliggen


Het eerste jaar van je baby vastgelegd

Wil je een mooi fotoalbum van het hele eerste jaar van je baby? Dan kom ik elke maand langs voor een fotoshoot en ontvang je kort na de eerste verjaardag een prachtig GoBook met op de voorkant de naam van je kind. Een waardevol cadeau om je kind te geven als het later het huis verlaat!

Contact

Op zoek naar een fotograaf in Zwolle voor een baby fotoshoot? Ik leg dit bijzonder moment graag voor jullie vast. Neem contact met mij op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen

Nelleke en Roel, Zwolle

Wij hebben een zeer prettige afspraak gehad met Henrieke alles verliep zeer vlot en ontspannen. Over de foto’s zijn we zeer te spreken precies zoals we het bedoelt hadden kortom we zijn zeer tevreden! Zeker voor herhaling vatbaar.

Herman en Regine Mulder, IJsselmuiden

Wij hebben een zwangerschapsshoot en een babyshoot laten verzorgen door Henrieke. De zwangerschap en de babyfase wilden wij graag laten vastleggen voor de toekomst. Henrieke is een gezellige vrouw en heeft oog voor detail. Ze gaat heel leuk om met baby’s. Ook maakt ze foto’s zonder flitslicht, hierdoor schrikt de baby niet en blijft de baby heerlijk rustig.

Wij hebben prachtige foto’s hebben gekregen die in een ontspannen sfeer zijn gemaakt. Henrieke bedankt!