Workshops

Fotografieworkshops voor kinderen

Mijn passie voor fotografie deel ik graag met anderen. In de fotografieworkshops voor kinderen komt mijn onderwijsbevoegdheid goed van pas. Ik probeer de kinderen tijdens deze workshops zo te raken, dat ze anders, dieper, verder gaan kijken. Fotografie is zoveel meer dan alleen een selfie maken! De workshops zijn bedoeld voor kinderen van 3 t/m 12 jaar in het basisonderwijs, op kinderopvanglocaties en tijdens verjaardagsfeestjes. Daarnaast verzorg ik maatwerk-workshops voor het voortgezet en speciaal onderwijs. Neem voor meer informatie over de inhoud, duur en prijzen van de workshops contact met mij op.

Aan volwassenen geef ik Leica-workshops.

Kinderworkshop fotografie

Ik geniet ervan om mijn passie voor fotografie te delen. Met mijn fotografieworkshops voor kinderen probeer ik de kinderen zo te raken, dat ze anders gaan kijken naar de wereld om hen heen. Naast workshops in het basisonderwijs, op kinderopvanglocaties en tijdens verjaardagsfeestjes verzorg ik ook maatwerk-workshops voor het voortgezet en speciaal onderwijs.

Kinderworkshop Zwolle

Ben je op zoek naar een leuke kinderworkshop in Zwolle of omgeving? Denk dan eens aan een fotografieworkshop. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van workshops. Neem voor meer informatie contact op.

  • glamourshoots 

Je wordt als een fotomodel in beeld gebracht en gaat eventueel ook zelf aan de slag met glamourfotografie.

Deze workshop kan worden uitgebreid met activiteiten als ruimtelijk verwerken van de geprinte foto.

  • schilderen met licht

Je weet niet wat je ziet! Lightpainting is een techniek waarmee je lichtsporen van een bewegende lichtbron kunt vastleggen, door gebruik te maken van een lange belichtingstijd.

Duur: 2 x 1,5 uur (KDV’s en BSO’s) of 1 x 3,5 uur (scholen).

Ook voor een verjaardagsfeest is ‘Schilderen met licht’ een aanrader.

  • wat doet een fotograaf

Kinderen van 3 tot en met 6 jaar leren in een uur waar je op moet letten als je zelf gaat fotograferen. Oudere kinderen krijgen in deze workshop van mij les in portretfotografie.

  • fotograferen met je mobiel: selfie-tips!

Kun je met jouw telefoon echt mooie foto’s maken? Jij wel, met deze tips!

Optioneel kan de workshop worden uitgebreid met een creatieve verwerking van de foto’s, zoals een 3D-schilderijtje.

  • spelen met perspectief

Beelden kunnen je flink voor de gek houden. In deze workshop maken we foto’s waarin wat klein is heel groot lijkt, en waarin grote dingen er ineens heel klein uitzien. Geschikt voor leerlingen van groep 7/8 en voortgezet onderwijs.