Albums

Je mooiste foto’s onvergetelijk gepresenteerd

Een foto bekijken is het moment herbeleven. In alle vluchtigheid van het leven zijn beelden ankerplaatsen, die soms generaties lang van betekenis blijven. Om deze waardevolle momenten vast te houden is een mooi album onmisbaar. Want wie weet of het onze digitale fotobestanden niet net zo vergaat als de floppydiscs van een tijdje geleden? Kunnen we die over enkele decennia nog openen?

Daarom lever ik in samenwerking met het Italiaanse bedrijf Graphistudio bij iedere reportage een stijlvol handgemaakt album. Met levenslange garantie. Je kunt kiezen uit verschillende soorten:

Young book

Fris, innovatief, schoon door zijn eenvoud, stijlvol. Het YOUNG BOOK is een designalbum met persoonlijkheid. Bruikbaar voor verschillende doeleinden.

Digital matted albums

Een album zoals je waarschijnlijk nooit eerder gezien hebt. En dat je eigenlijk vooral zelf moet voelen! Het revolutionaire digital matted album van Graphistudio is van verbazingwekkende schoonheid, dankzij het matte papier en de prachtige coating. Voor mij als fotograaf een feest om mee te werken.

The Wedding Book

Aan je huwelijksdag besteed je alle zorg en aandacht. Als de grote dag voorbij is, wil je eindeloos kunnen nagenieten. In een Wedding Book van Graphistudio komen de foto’s tot leven en beleef je de vele bijzondere momenten nog een keer. Zo wordt je huwelijksreportage een geschenk voor het leven.

Primo Book

Heb je veel foto’s en wil je ze allemaal in één boek bij elkaar hebben, zonder een selectie te moeten maken? Dan is het Primo Book een goede keus. Maar liefst 100 tot 350 pagina’s bieden volop ruimte voor alle herinneringen die je maar wilt. Primo Books zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.

GoBook

Als je zwanger bent of net bevallen, kun je je bijna niet voorstellen dat je kindje op een dag het huis verlaat om op eigen benen te gaan staan. Maar als het dan toch zover is, kun je je kind geen groter cadeau meegeven dan een babyalbum. Het GoBook van Graphistudio onderstreept de waarde van dit geschenk. Het album is verkrijgbaar in verschillende kleuren en de cover kan worden voorzien van de naam van je kind.

Luxe bewaardoos

Het genieten van je fotoalbum begint al bij het in handen nemen van de bewaardoos. De bewaardozen van Graphistudio zijn handgemaakt en verkrijgbaar in iedere smaak en stijl.