Over mij

Een fotograaf van mensen

Zoals een componist stilte en beweging creëert en een kunstschilder betovering, zo fotografeer ik liefde.
Ik ben een fotograaf van mensen. Sfeer, emotie en interactie leg ik liefdevol vast, zonder flitslicht of autofocus. Puur en naturel.

Verhalen

Wat past beter bij zo’n ambachtelijke, puristische manier van fotograferen dan een Leica, de camera die als geen ander de rijkdom van ongekende kleurgradaties en heldere contrasten vastlegt? Met mijn Leica vertel ik verhalen. Momenten met hun eigen sfeer en emotie.

Monumenten en erfstukken

Wie een foto bekijkt, herbeleeft het moment. Ik wil foto’s maken die familie-erfstukken worden. Daarom lever ik bij al mijn reportages in samenwerking met het Italiaanse bedrijf Graphistudio een stijlvol handgemaakt album. Een album dat liefde op het eerste gezicht is. Vanzelfsprekend met levenslange garantie.

Professioneel fotograaf in Zwolle

Sinds 2012 is fotografie niet alleen mijn passie, maar ook mijn werk. Beeld speelt een belangrijke rol in mijn werk en leven. Ook toen ik nog communicatiemedewerker bij een gemeente was. Van mijn eerste drie levensmaanden, voordat ik vanuit Bangladesh naar Nederland kwam, heb ik slechts één foto. Ik weet wat de emotionele waarde van foto’s kan zijn!