Momenten

Bruidsfotografie

Bruidsfotografie: liefde liefdevol in beeld gebracht

Bruidsfotografie gaat over liefde. De bijzondere verbinding van hart tot hart die samenkomt op jullie mooiste dag. Als huwelijksfotograaf heb ik de mooie taak om een huwelijksdag met al zijn emoties en details op een bijzondere en sfeervolle manier in beeld te brengen. De relatie tussen bruid en bruidegom staat centraal. Ik fotografeer op een onopvallende manier met een kleine camera, waardoor je je nauwelijks bewust bent van mijn aanwezigheid. Of het nu een huwelijksceremonie betreft op het stadhuis, kerk of kasteel. Ik leg alle prachtige momenten van jullie als bruidspaar en van familie en vrienden voor altijd vast.

Handgemaakt trouwalbum

Om naast de herinnering een tastbaar en blijvend aandenken in handen te hebben, maak ik na afloop voor jullie een onconventioneel, stijlvol, handgemaakt trouwalbum. Hierbij werk ik samen met het Italiaanse bedrijf Graphistudio. Zo beschikken jullie over een bijzondere, waardevolle trouwreportage van die ene dag waarop jullie een verbond voor het leven sloten.

Huwelijksfotografie, een vak apart

De trouwdag is een dag in jullie leven die een bijzondere stap markeert. Een van de meest bijzondere momenten die je in je leven kunt meemaken. Maar ook een dag die vaak als in een roes voorbijgaat. Een dag vol gebeurtenissen, romantiek en emoties. Om later in alle rust te kunnen terugkijken op jullie huwelijksdag, is een waardevolle huwelijksrapportage onmisbaar. Foto’s die niet alleen laten zien hoe jullie eruitzagen en wie erbij waren, maar die juist ook de sfeer en details treffend tonen.

Bruidsfotografie begint met een kennismaking

Voordat je mij als trouwfotograaf boekt, is het belangrijk om te weten of mijn manier van werken past bij wat jullie willen. Daarom starten we met een kennismaking. Tijdens dat gesprek nemen we jullie wensen en het programma van de huwelijksdag door. Het gesprek is ook bedoeld om jullie te leren kennen. Want elk bruidspaar en iedere huwelijksdag is anders. Dat wat jullie uniek maakt moet terugkomen in de foto’s.

Contact

Ik sta voor een goede prijs en kwaliteitsverhouding en jarenlange ervaring in huwelijksfotografie. Neem contact met mij op voor een nadere kennismaking. Maak er een dag van om nooit te vergeten!

Ervaringen

Ronald en Marijke Lont, Hilversum

Henrieke heeft onze trouwdag op prachtige authentieke wijze vastgelegd. Zij verstaat de kunst van het fotograferen van die momenten die er echt toe doen en weet mensen ‘echt’ in beeld te brengen. Het is knap hoe Henrieke op onze trouwdag aanwezig was, zonder zelf op de voorgrond te treden, terwijl zij bij alle belangrijke momenten juist een hoofdrol had om deze voor ons vast te leggen.

Ook in de voorbereiding naar ons huwelijk toe, waren de contacten prettig, zorgvuldig en professioneel. Dankjewel Henrieke!

Ricus en Marleen Winnubst, Biddinghuizen

Onze samenwerking met Henrieke is uitstekend verlopen. Ze is meerdere malen bij ons langs geweest, waarbij ze rustig de tijd neemt om kennis te maken, onze wensen door te spreken en de mogelijkheden te bekijken. Daar denkt Henrieke graag actief in mee, ze probeert zo dicht mogelijk bij onze wensen en persoonlijkheden te blijven. Buiten de persoonlijke contacten is er ook veel mailcontact geweest, waarbij Henrieke altijd zeer vlot reageert.

Helaas was de weersvoorspelling slecht voor onze dag, terwijl we de shoot buiten hadden geplant. Er moest dus in een paar dagen tijd een nieuw plan komen. Samen met Henrieke hebben we zeer vlot de volledige shoot verplaatst naar een binnenlocatie. Hierbij was haar inzet van grote invloed. De fotoshoot verliep zelf goed. Henrieke was duidelijk in haar aanwijzigingen en hielp ons om er het maximale uit te halen. Tijdens de ceremonie was zij voor ons vrijwel onzichtbaar, ondanks de vele mooie foto’s die zij heeft gemaakt.

Onze trouwdag is mooi vastgelegd door Henrieke, dankzij het vele persoonlijke contact en de goede fotografie.

Nathalie van Haarst, Zwolle

Henrieke heeft onze bruiloft op de ‘heetste dag van de eeuw’ vastgelegd en hierbij fantastisch werk geleverd. Het prachtige fotoboek dat zij voor ons samenstelde bestaat uit mooie frisse en heldere foto’s waaruit de fijne ongedwongen sfeer van deze dag heel goed blijkt. Eigenlijk hebben wij Henrieke de hele dag nauwelijks opgemerkt en dat is precies waarom haar foto’s zo goed zijn, ze geven ons en onze gasten weer zoals we zijn, geen gemaakte lach of houterige poses. Henrieke ontzettend bedankt voor al je moeite en inzet, we hebben dit als ontzettend prettig ervaren.

Ivo en Monique Visser, Assen

Henrieke heeft voor ons onze trouwdag op beeld vastgelegd. We hebben een ontzettend mooie dag gehad en dat zie je helemaal terug in de foto’s. Kleurrijke, vrolijke, liefdevolle en verrassende foto’s zijn het geworden. Het album was al binnen een week klaar, daardoor konden we met veel plezier (letterlijk) terugkijken op onze mooie dag. Henrieke is heel plezierig gezelschap, is positief aanwezig en draagt een steentje bij aan een fijne dag. Het fotograferen ging ongedwongen, onopgemerkt en gemakkelijk. Kortom, een absolute aanrader voor het vastleggen van de belangrijke momenten!

Henk en Anja Nijland, Zwolle

We hebben al verschillende keren de foto’s gekeken. Prachtig zijn ze! Onze complimenten en hartelijk dank daarvoor! We hebben al verschillende foto avonden gehad en genieten er iedere keer opnieuw weer van! Het was een mooie, onvergetelijke huwelijksdag met prachtige herinneringen, waarvan jij er een groot aantal hebt vastgelegd!

Arjo en Marieke, Kampen

Op de Kerk en Gemeentebeurs hebben we Henrieke ontmoet. Ze viel ons op door haar bijzondere camera en haar gemakkelijke omgang met mensen. In eerste instantie namen we genoegen met een oom die op onze trouwdag de foto’s zou maken, maar we konden leuke afspraken met Henrieke maken. We hebben haar daarom gevraagd om een fotoshoot te maken van 2 uur.
In het proces verder viel ons op dat Henrieke serieus met de fotoshoot bezig was, ze liep de kantjes er zeker niet bij af. Ze is van te voren bij ons langs geweest. En ondanks de stromende regen hebben we alle locaties bekeken waar we foto’s wilden maken. De beste hebben we vervolgens uitgezocht. Daarnaast hebben we door middel van Pinterest onze wensen laten zien.

De fotoshoot zelf ging gemakkelijk en plezierig. Het moet natuurlijk een van de mooiste dagen uit je leven worden. Daar heeft onder andere Henrieke aan bijgedragen. We hebben veel plezier gehad en konden alles op ons gemak doen. Daarnaast had ze leuke ideeën over poses e.d. Dat maakte het resultaat extra bijzonder.

Over het uiteindelijke resultaat zijn we dan ook erg tevreden. De wensen die we hadden zien we erin vervuld en we waren met name verrast door de heldere kleuren. Ze geeft een eigen draai aan de foto’s waardoor je een uniek album krijgt. We kijken er daarom ook naar uit om de foto’s aan iedereen die het maar wil te laten zien.

Huwelijk Zwolle