Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie door Henrieke van Assen staat garant voor een professionele bedrijfsreportage of zakelijke foto’s voor uw website.

Een prettige sfeer en plezierige werkcultuur zijn belangrijk. Voor de mensen die er werken of solliciteren én voor klanten. Voor sommige bedrijven bepaalt sfeer zelfs voor een groot deel hun onderscheidend vermogen. Denk maar aan de hospitalitybranche. Maar hoe laat u die sfeer zien aan klanten die online of via een brochure kennismaken met uw bedrijf? Zakelijke fotografie biedt hierin uitkomst.

Bedrijfsfotografie en sfeerbeleving

Ik verzorg bedrijfsfotografie voor bedrijven die veel waarde hechten aan de sfeerbeleving van hun klanten en medewerkers. Vaak merk ik dat deze bedrijven hun website technisch gezien wel op orde hebben, maar dat ze er niet in slagen om er foto’s op te plaatsen die laten zien wat hen bijzonder maakt. Wat spreekt meer aan: een foto van een onderdeeltje van een machine of een foto van een medewerker in actie, die dat onderdeeltje met zijn volle aandacht op de juiste plaats monteert?

Bedrijfsfotograaf Zwolle

Mensen die mij kennen van mijn werk voor bijzondere mensen en bijzondere momenten zijn soms verbaasd dat ik ook bedrijfsfotografie doe. Toch liggen die verschillende aspecten van fotografie voor mij dichter bij elkaar dan men weleens denkt. Wie en waar ik ook fotografeer, sfeer en natuurlijk licht zijn voor mij de rode draad. Ik ben dan ook een veelgevraagde fotograaf op netwerkbijeenkomsten in omgeving Zwolle of voor fotoshoots op evenementen door heel het land.

Zakelijke portretfotografie

De eerste indruk is ontzettend belangrijk. In een paar seconden vormt iemand zich een beeld van de ander. Tegenwoordig is die eerste kennismaking niet altijd een fysieke. Dikwijls zie je een ander eerst online en daarna pas in het echt. Daarom is een goed zakelijk portret van grote waarde. Gelukkig hoeft u voor zo’n zakelijke portretfoto geen ‘natural beauty’ te zijn. Als fotograaf vang ik vooral iemands persoonlijkheid en uitstraling in een beeld. Want juist die maken het verschil bij een eerste impressie.

Bedrijfsevenementen sfeervol in beeld gebracht

Evenementenfotografie: ik vind het heerlijk. Want het gaat hierbij vooral om sfeer, gevoel en emotie. Heeft een van uw medewerkers een bedrijfsjubileum? Er is geen mooier cadeau dan een fotoalbum dat het jubileum sfeervol in beeld brengt.

Contact

Uw bedrijf professioneel in beeld gebracht met bedrijfsfotografie door Henrieke van Assen? Neem dan contact met mij op voor een nadere kennismaking.