Eventfotografie

Eventfotografie in Zwolle

Het fotograferen van evenementen is een van mijn specialismen. Een event is een bijzonder moment in het bestaan van uw bedrijf. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Zeker niet na al het organisatiewerk die u vooraf in het project hebt gestoken. Een goede eventreportage zorgt er voor dat u en uw gasten het evenement kunnen herbeleven.

Staat er een congres, symposium, bedrijfsjubileum of ander event op uw agenda? Door mij als ervaren eventfotograaf in te schakelen bent u verzekerd van professionele foto’s van goede kwaliteit, terwijl u als organisator uw aandacht kunt richten op uw taken tijdens het evenement.

Ik ben een fotograaf van mensen. Eventfotografie draait om het in beeld brengen van mensen en de sfeer en dynamiek te pakken door de juiste momenten vast te leggen.

Fotografie tijdens een congres, symposium of ander evenement

Sfeervolle beelden van een zakelijk event vormen een tastbaar aandenken voor de bezoekers en een prachtig visitekaartje van uw bedrijf. Ze zijn ook van waarde voor mensen die wel belangstelling hadden, maar niet konden komen. Die krijgen via de foto’s alsnog een beeld van de sfeer en deskundigheid van uw bedrijf en zullen er alles aan doen om een volgende keer wel aanwezig te zijn.

Fotografie van bedrijfsjubilea en bedrijfsfeesten

Zet u een medewerker in het zonnetje of heeft u met elkaar iets te vieren? Met mooie foto’s kunt u nog eens extra nagenieten. En de medewerker die een jubileum vierde, doet u een enorm plezier met een blijvende herinnering in de vorm van een prachtig fotoalbum.

Foto’s van uw zakelijk event: dit kunt u ermee 

U kunt de foto’s gebruiken voor een mooi fotoalbum als herinnering aan het evenement. Of misschien zelfs als expositie op een speciaal voor het event bestemde herinneringsmuur, bij wijze van ‘wall of fame’. Daarnaast kunt u de foto’s delen via sociale media en wellicht ook bij de communicatie over vervolgafspraken na het event. Daarnaast kunt u de foto’s gebruiken voor promotiedoeleinden voor een eventuele volgende editie.

Contact

Ik sta voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding en jarenlanger ervaring op het gebied van evenementenfotografie. Zo ben ik een veel gevraagde fotograaf op bedrijfsnetwerken in de regio Zwolle en heb ik events door het hele land in beeld gebracht. Wilt u mij boeken of meer weten over mijn tarieven? Neem dan contact met mij op.

Ervaringen

Annet van Limburg (Bureau Pré), Zwolle | Events

Voor het 65 en 70 jarig jubileum van de Schagen Groep heb ik Henrieke gevraagd de avond vast te leggen op beeld! Met haar eigen stijl heeft Henrieke prachtige plaatjes geschoten van de gasten, sfeer en de optredens. Samenwerken met haar is fijn, ze werkt zelfstandig en weet op het juiste moment de beste foto’s te maken. Ik kan haar zeker aanraden!

Ludwina Nijhof (Medewerker PR & communicatie CC de Noordgouw), Heerde

Henrieke heeft prachtige foto’s gemaakt tijdens onze reünie. Ze was vriendelijk maar onopvallend aanwezig; de ontspannen gasten op de foto’s ogen alsof ze niet merkten dat er een fotograaf in hun buurt was. De digitale foto’s en het fysieke fotoalbum stralen kwaliteit uit. Henrieke is alle gemaakte afspraken netjes nagekomen; we hebben prettig samengewerkt.

Roos Gardien (NVVB), Zoetermeer

Elk jaar organiseert de NVVB (Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken) een aantal regiocongressen verspreid door het hele land. Eind vorig jaar organiseerde we een regiocongres in Assen. Aangezien onze ‘vaste’ congresfotograaf niet kon, ben ik op zoek gegaan naar een andere fotograaf in de buurt van Assen. Via Google kwam ik terecht op de website van Henrieke. Het kleurgebruik in haar foto’s sprak mij meteen aan, lekker fris. Ik dacht meteen die stuur ik een mail of ze het leuk vindt om op ons regiecongres te komen fotograferen. Henrieke was meteen ontzettend enthousiast en had zin in de opdracht.

Tijdens het regiocongres heeft Henrieke ontzettend mooie foto’s gemaak, stuk frisser, mooi kleurgebruik, stralend en origineel! Zowel ik als mijn collega’s waren erg enthousiast over haar foto’s en hebben ervoor gekozen Henrieke voor ons landelijk NVVB congres afgelopen april te vragen als fotograaf. Dit was maar liefst twee dagen inclusief diner en feestavond. Ik heb slechts één briefing geschreven en Henrieke wist direct wat er van haar werd verwacht. Het was ontzettend prettig om te merken dat ze geheel haar eigen gang ging tijdens het congres, hoefde me helemaal geen zorgen te maken. Vanwege een eerder bezoek om zich te oriënteren op de locatie, wist Henrieke precies waar ze moest zijn en hoe het congres in elkaar zat. Dit zorgde ervoor dat ik op de dagen zelf weinig uit hoefde te leggen. Ook heeft ze hele mooie foto’s gemaakt van het diner en de feestavond op locatie! Het was een geslaagd congres en het allermooiste is dat we die herinnering nu ook in een mooi fotoalbum hebben. Gemaakt door Henrieke!

Henrieke is ontzettend bescheiden en valt daardoor niet heel erg op als fotograaf. Hierdoor krijgt ze het voor elkaar de meest spontane momenten vast te leggen en daarbij zorgt ze er ook nog eens voor dat er wat diversiteit zit in de invalshoeken van de foto’s. Ze denkt graag met je mee en als ze andere ideeën heeft, dan gaat ze daar mee aan de slag en laat dan vervolgens aan ons zien om te kijken wat onze voorkeur heeft. Met Henrieke als fotograaf op je congres ben je verzekerd van mooie, spontane en frisse foto’s!

Het is ontzettend fijn om met Henrieke samen te werken en dat zullen wij in het vervolg ook zeker blijven doen!

Anita Drost, Zwolle

De presentatie van mijn boek ‘Verbroken contact tussen ouder en kind’ was een bijzonder moment en wie kan dat beter vastleggen dan Henrieke? Zij heeft een onmiskenbaar talent voor het fotograferen van de echtheid van mensen.

Terwijl de gasten en ik haar nauwelijks opmerkten, maakte ze van allerlei formele en informele momenten heldere foto’s met prachtige kleuren. Bij het bekijken van de foto’s kruipen de sfeer en emoties die de presentatie zo indrukwekkend maakten, meteen weer onder mijn huid. Bedankt, Henrieke!

Greta Krijgsman (Spring Event), Zwolle

Henrieke heeft de foto’s gemaakt van het SpringEvent dat Annemieke Kroeze en ik organiseerden. Henrieke weet de sfeer en momenten enorm goed vast te leggen, en dat op een heel natuurlijke manier. Haar foto’s geven een ontzettend mooie impressie van de dag.

Yvon Moossdorff, De Netwerkvloer (Zwolle)

Henrieke van Assen laat op De Netwerkvloer zien dat fotograferen een serieus vak is. Aspecten en woorden zoals : inspiratie, emotie, verbinding en bevlogenheid komen tot uiting in haar fotografie!

Dyane Kalvenhaar, ECHT advocatuur (Epe)

Via de Netwerkvloer hebben wij Henrieke leren kennen en ze is ons opgevallen door haar manier van werken. KRC Accountants en ECHT advocatuur organiseerde een seminar ‘Scoren met KRC en ECHT’ in het PEC stadion in Zwolle op 7 oktober 2014. Voor de uitnodiging heeft Henrieke de foto gemaakt en met ons meegedacht hoe we op een originele manier het thema en locatie konden combineren. Ook tijdens het seminar heeft Henrieke mooie foto’s gemaakt van de aanwezigen en de sprekers.

We zijn erg tevreden over de samenwerking met Henrieke. Bij een volgend seminar zullen we zeker weer een beroep op haar doen.