Eventfotografie

Eventfotografie in Zwolle

Het fotograferen van evenementen is een van mijn specialismen. Een event is een bijzonder moment in het bestaan van uw bedrijf. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Zeker niet na al het organisatiewerk die u vooraf in het project hebt gestoken. Een goede eventreportage zorgt er voor dat u en uw gasten het evenement kunnen herbeleven.

Staat er een congres, symposium, bedrijfsjubileum of ander event op uw agenda? Door mij als ervaren eventfotograaf in te schakelen bent u verzekerd van professionele foto’s van goede kwaliteit, terwijl u als organisator uw aandacht kunt richten op uw taken tijdens het evenement.

Ik ben een fotograaf van mensen. Eventfotografie draait om het in beeld brengen van mensen en de sfeer en dynamiek te pakken door de juiste momenten vast te leggen.

Fotografie tijdens een congres, symposium of ander evenement

Sfeervolle beelden van een zakelijk event vormen een tastbaar aandenken voor de bezoekers en een prachtig visitekaartje van uw bedrijf. Ze zijn ook van waarde voor mensen die wel belangstelling hadden, maar niet konden komen. Die krijgen via de foto’s alsnog een beeld van de sfeer en deskundigheid van uw bedrijf en zullen er alles aan doen om een volgende keer wel aanwezig te zijn.

Fotografie van bedrijfsjubilea en bedrijfsfeesten

Zet u een medewerker in het zonnetje of heeft u met elkaar iets te vieren? Met mooie foto’s kunt u nog eens extra nagenieten. En de medewerker die een jubileum vierde, doet u een enorm plezier met een blijvende herinnering in de vorm van een prachtig fotoalbum.

Foto’s van uw zakelijk event: dit kunt u ermee 

U kunt de foto’s gebruiken voor een mooi fotoalbum als herinnering aan het evenement. Of misschien zelfs als expositie op een speciaal voor het event bestemde herinneringsmuur, bij wijze van ‘wall of fame’. Daarnaast kunt u de foto’s delen via sociale media en wellicht ook bij de communicatie over vervolgafspraken na het event. Daarnaast kunt u de foto’s gebruiken voor promotiedoeleinden voor een eventuele volgende editie.

Contact

Ik sta voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding en jarenlanger ervaring op het gebied van evenementenfotografie. Zo ben ik een veel gevraagde fotograaf op bedrijfsnetwerken in de regio Zwolle en heb ik events door het hele land in beeld gebracht. Wilt u mij boeken of meer weten over mijn tarieven? Neem dan contact met mij op.