Leica workshops

Fotografiecursussen voor Leica-bezitters

Heb je een Leica Q, S, SL of M en wil je meer uit deze in mechanisch en optisch opzicht superieure camera halen? Ik deel mijn kennis en jarenlange ervaring als Leica-fotograaf graag met je. 

Let op: de cursussen en workshops zijn gericht op fotografie. De videofunctie van Leica-camera’s komt niet aan bod.

BASISCURSUSSEN

Eéndaagse basiscursus

Master je Leica Q

Eéndaagse basiscursus

Master je Leica SL

Eéndaagse basiscursus

Master je Leica M

Eéndaagse basiscursus

Master je Leica S

Eéndaagse basiscursus

Master je Leica Monochrom

THEMACURSUSSEN

Eéndaagse themacursus

Licht & Leica

Eéndaagse themacursus

Landschap & Leica

PRIVÉWORKSHOPS

Eéndaagse themacursus

Mijn Leica & ik

WAAROM EEN LEICA FOTOGRAFIECURSUS?

Je bent vast niet bij toeval eigenaar van een Leica-camera geworden. Elke Leica is een meesterwerk. Maar het vraagt wel wat kennis en training om grip op je camera te krijgen en er met trots en zelfvertrouwen mee te kunnen fotograferen. Als professioneel Leica-fotograaf help ik je graag om alles uit je camera te halen. Of je nu een Leica Q, Leica SL, Leica M of Leica S hebt, ik begeleid je stap voor stap bij het leren kennen van de mogelijkheden van je camera en het maken van de meest bijzonder foto’s.

BASISCURSUSSEN LEICA-INSTELLINGEN

Tijdens de basiscursussen deel ik met jou mijn kennis en praktijkervaring over de instellingen en mogelijkheden van jouw Leica. En passant komen ook tips over compositie en licht voorbij. Aan het eind van de cursusdag kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en je camera precies laten doen wat jij voor ogen hebt: schitterende, onvergetelijke beelden creëren!

THEMACURSUSSEN 

Heb je voldoende grip op de technische instellingen van jouw camera en wil je je verder bekwamen in het fotograferen met jouw Leica? Geef je dan op voor een eendaagse themacursus of voor een privéworkshop.