Momenten

‘Dag-in-het-leven’-fotografie

Blijvende herinnering

Het verlies van een dierbare is een indrukwekkende gebeurtenis. Steeds meer mensen kiezen voor een waardevolle, blijvende herinnering door de ernstig zieke op foto’s te vereeuwigen.

Foto’s nu het nog kan

De periode waarin uw partner, kind, familielid of goede vriendin terminaal ziek is en binnenkort overlijdt, is zwaar en intens. In alle emoties is het belangrijk om foto’s te maken van de momenten waarop u nog samen bent. Momenten met een lach en misschien ook een traan. Foto’s kunnen helpen om deze dierbare herinneringen vast te houden. Ze troosten en helpen bij de verwerking van wat er is gebeurd.

Herinneringen kun je alleen nu creëren

Is er iemand in uw gezin terminaal ziek? Even snel een fotoshoot maken is dan niet prettig. Ik neem een hele dag de tijd. Zo kan ik in alle rust fotograferen en ontstaan spontane, ongedwongen foto’s van echte momenten, echte interactie en echte emoties. In het ziekenhuis, bij u thuis of op een andere, voor u speciale locatie. Uw wensen zijn leidend. Natuurlijk houd ik daarbij rekening met wat mogelijk is.

Album als tastbare nagedachtenis

Bij de reportage lever ik in samenwerking met het Italiaanse bedrijf Graphistudio een stijlvol handgemaakt album. Een dierbare herinnering, een kostbaar bezit!

Afscheidsfotograaf

Het maken van een fotoreportage van iemand die afscheid moet nemen van het leven is voor mij als fotograaf een bijzondere ervaring met veel impact. Een dag in iemands leven fotograferen doe ik met heel mijn hart. Het laat mij niet onberoerd. Voor mij ligt de focus bij de fotoreportage op het maken van integere portretten van goede kwaliteit. Zo kan ik vanuit mijn vak zorgen voor betekenisvolle, dierbare foto’s van momenten die ertoe doen.