Master je Leica Q

EENDAAGSE BASISCURSUS

De Leica Q is een briljante, iconisch vormgegeven compactcamera waarmee fotograferen een feest wordt. De beeldkwaliteit is uitzonderlijk. Om met jouw eigen Leica Q jaloersmakend mooie beelden te leren maken, leer ik je in één dag alles over de instellingsmogelijkheden van je camera.

De dag begint met een uitleg over de technische instellingen van de camera. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe wordt het licht gemeten? Wat zijn de beste instellingen voor portret-, landschaps- en straatfotografie en hoe kun je jouw favoriete persoonlijke instellingen opslaan? Daarna breng je je kennis in praktijk tijdens een aantal fotografieopdrachten. Aan het eind van de dag kun je jouw camera precies laten doen wat jij voor ogen hebt. 

VOOR WIE?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren fotograferen met een Leica Q camera (incl. de Leica Q monochrom) of behoefte heeft aan een opfriscursus.

GROEPSGROOTTE

Minimumaantal deelnemers: 6 – Maximumaantal deelnemers: 8

DUUR

De cursus Master je Leica Q duurt één dag. We beginnen om 10.00 uur en sluiten om 17.00 uur af. Van 13.00 – 14.00 uur is er een lunchpauze. 

Data:

  • vrijdag 26 januari 2024

PLAATS

Fotografie in Zwolle (adres cursuslocatie: Energieweg 2-13, 8051 TE Hattem)

KOSTEN

 € 275,00 (excl. lunch)