Fotografieworkshops voor kinderen

In mijn fotografieworkshops komen mijn passie voor fotografie en mijn onderwijsbevoegdheid samen. Ik probeer de kinderen tijdens deze workshops zo te raken, dat ze anders, dieper, verder gaan kijken. Fotografie is zoveel meer dan alleen een selfie maken! 

VOOR WIE? 

Ik verzorg fotografieworkshops voor kinderen:

  • In het basisonderwijs
  • In het voortgezet onderwijs
  • In het speciaal onderwijs
  • Op kinderopvanglocaties 
  • Tijdens verjaardagsfeestjes 

VOORBEELDEN VAN MIJN KINDERWORKSHOPS FOTOGRAFIE

Een kinderworkshop fotografie kan kinderen inspireren om anders te kijken naar de wereld om hen heen en plezier te krijgen in het creëren van beeld. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van mijn workshops. 

Glamourshoot

Schilderen met licht

Wat doet een fotograaf?

Spelen met perspectief

Portretfotografie

Fotografie met de mobiel

Meer weten over mogelijkheden, duur en prijzen van mijn fotografieworkshops voor kinderen? 

[Button] Neem contact op

Ervaringen

Monique Hanekamp (contactpersoon Talentenprofiel, De Meerpaal Dronten)

Henrieke verzorgt vanaf september 2015 fotografie lessen. Zij doet dit in opdracht van de Meerpaal in Dronten voor het Almere College. Het voortgezet onderwijs heeft voor de leerlingen van het eerste en tweede jaar een Talentenprofiel: Kunst, Cultuur en Media. In het eerste leerjaar maken de leerlingen kennis met diverse disciplines waaronder dans, drama, muziek, art & design, media en dus ook fotografie. Het is heel prettig om, als contactpersoon van dit Talentenprofiel, met Henrieke te werken. Ze is altijd op tijd en heeft haar lessen goed voorbereid. Ze is een vakvrouw en communiceert heel duidelijk naar mij en naar de leerlingen waardoor de lessen heel prettig verlopen. Wat ik heel erg goed vind is dat ze de leerlingen laat samenwerken, zodat ze elkaar kunnen versterken. Binnenkort start de verdiepingsfase van het Talentenprofiel. Ik kijk er nu al naar uit wat ze met de leerlingen gaat doen!

Yvonne Koppelman, Zwolle

Dankjewel voor de leuke fotoshoot. De meiden hebben echt genoten van het getut en de shoot zelf. (Glamourshoot tijdens een verjaardagsfeestje).

OPDRACHTGEVERS