Fotografieworkshops voor kinderen

In mijn fotografieworkshops komen mijn passie voor fotografie en mijn onderwijsbevoegdheid samen. Ik probeer de kinderen tijdens deze workshops zo te raken, dat ze anders, dieper, verder gaan kijken. Fotografie is zoveel meer dan alleen een selfie maken! 

VOOR WIE? 

Ik verzorg fotografieworkshops voor kinderen:

  • In het basisonderwijs
  • In het voortgezet onderwijs
  • In het speciaal onderwijs
  • Op kinderopvanglocaties 
  • Tijdens verjaardagsfeestjes 

VOORBEELDEN VAN MIJN KINDERWORKSHOPS FOTOGRAFIE

Een kinderworkshop fotografie kan kinderen inspireren om anders te kijken naar de wereld om hen heen en plezier te krijgen in het creëren van beeld. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van mijn workshops. 

Glamourshoot

Schilderen met licht

Wat doet een fotograaf?

Spelen met perspectief

Portretfotografie

Fotografie met de mobiel

Meer weten over mogelijkheden, duur en prijzen van mijn fotografieworkshops voor kinderen? 

[Button] Neem contact op

OPDRACHTGEVERS