Licht & Leica

EENDAAGSE FOTOGRAFIECURSUS

Kom je buiten spelen? In deze eendaagse Leica-cursus leer je spelen met licht. Hoe herken je licht? Hoe gebruik je natuurlijk licht in jouw foto? Hoe werk je met een grijskaart? Op welke manier kun je met licht en compositie rust in je foto brengen? Je leert hoe je in alle lichtomstandigheden de mooiste beelden kunt schieten. 

In de ochtend leggen we het technisch fundament, de middag is gewijd aan oefening en creatie. Je gaat de sfeervolle historische binnenstad van Hanzestad Zwolle in en speelt met licht bij het fotograferen van monumenten, architectuur, mensen en verkeer in een groot aantal lichtomstandigheden.

VOOR WIE?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen met een digitale Leica-camera die zich wil verdiepen in licht of  een nieuwe uitdaging zoekt bij het buiten fotograferen met de Leica. Je hebt al wel de basiscursus gevolgd of je op een andere manier verdiept in de instellingsmogelijkheden van de Leica.

GROEPSGROOTTE

Minimumaantal deelnemers: 6

Maximumaantal deelnemers: 8

DUUR

De cursus Licht & Leica duurt één dag. We beginnen om 10.00 uur en sluiten om 17.00 uur af. Van 13.00 – 14.00 uur is er een lunchpauze. 

Data:

PLAATS

[Adres], Zwolle

KOSTEN

 € 390,00 (excl. lunch)

[Button] Schrijf je nu in