Licht & Leica

EENDAAGSE FOTOGRAFIECURSUS

Kom je spelen? In deze eendaagse Leica-cursus leer je licht herkennen en onderzoek je hoe je natuurlijk licht kunt gebruiken in jouw foto. Je leert werken met een grijskaart en experimenteert met verschillende manieren om met licht en compositie rust in je foto te brengen. Spelenderwijs ontdek je hoe je in alle lichtomstandigheden de mooiste beelden kunt schieten. 

In de ochtend leggen we het technisch fundament, de middag is gewijd aan oefening en creatie. Je gaat de sfeervolle historische binnenstad van Hanzestad Zwolle in en speelt met licht bij het fotograferen van monumenten, architectuur, mensen en verkeer in een groot aantal lichtomstandigheden.

VOOR WIE?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen met een digitale Leica-camera die zich wil verdiepen in licht of  een nieuwe uitdaging zoekt bij het buiten fotograferen met de Leica. Je hebt al wel de basiscursus gevolgd of je op een andere manier verdiept in de instellingsmogelijkheden van de Leica.

GROEPSGROOTTE

Minimumaantal deelnemers: 6 – Maximumaantal deelnemers: 8

DUUR

De cursus Licht & Leica duurt één dag. We beginnen om We beginnen om 10.00 uur en sluiten om 17.00 uur af. Er is ruimte voor een lunchpauze.

Data:

  • vrijdag 17 mei

PLAATS

Fotografie in Zwolle (adres cursuslocatie: Energieweg 2-13, 8051 TE Hattem)

KOSTEN

 € 275,00 (excl. lunch)