Workshops

Leica workshop

Fotoworkshop Leica

In alle lichtomstandigheden is het mogelijk om sfeervolle en karakteristieke portretfoto’s te maken. In deze individuele fotoworkshop Leica in uw eigen omgeving leert u hoe u mensen fotografeert met een Leica meetzoekercamera en daarbij kunt spelen met bestaand licht. We besteden veel aandacht aan de camerabeheersing. De lichtsituaties waarin u fotografeert lopen uiteen van fel zonlicht tot een ruimte in een slecht verlicht gebouw, of een vertrek met TL-verlichting.

Voor wie? 

De fotoworkshop Leica is zeer geschikt voor wie nieuwsgierig is naar de Leica-M en wil uitproberen of deze camera bij hem of haar past.

De kosten van deze privéworkshop voor beginners vanaf € 249,00.

Testimonial

Na mijn 1e individuele workshop bij Henrieke heb ik de kennis en techniek die zij mij die dag heeft gegeven dusdanig kunnen toepassen dat mijn vertrouwen gegroeid is en blijken mijn leica en ik wel degelijk goed bij elkaar te passen. En dat was voor deze workshop echt niet het geval, sterker nog ik heb overwogen de leica weer te verkopen. Omdat deze 1e workshop zo goed bevallen is heb ik onlangs nog een 2e individuele workshop gevolgd, wederom met als doel mijn technische skills verder te vergroten maar vooral nog veel meer te leren van de kennis van Henrieke als fotograaf. De vragen die ik na de workshop had zijn door haar ook met eindeloos geduld beantwoord en aangevuld met ondersteunende tutorials.

Henrieke is een hele fijne vrouw in de omgang, haar rust, geduld en vooral het feit dat Henrieke goed in staat is te luisteren en te vertalen waar mijn behoefte lag hebben voor mij een toegevoegde waarde gehad. Haar manier van observeren en hoe zij haar fotografische proces (compositie) voorbereidt zijn erg leerzaam. Henrieke kijkt op een microscopische manier naar licht en ik denk dat dit haar absolute kracht in haar eigen fotografie is.

Kortom, ik ben nog lang niet uitgeleerd bij haar. Zij heeft ervoor gezorgd dat mijn leica en ik langzaam gaan werken aan een lange en goede relatie en daar ben ik haar erg dankbaar voor.

Soraya van Zantwijk, Hattem | Leica M workshop